Agenda

Informatiebijeenkomst leveranciers

Zoek je een gerichte manier om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij je doelgroep? De Intrakoopcommunity geeft je de mogelijkheid om jouw assortiment te promoten bij zorgorganisaties. Wij zetten ons in om zorgorganisaties en dienstverleners/leveranciers bij elkaar te brengen. Leveranciers krijgen hierdoor de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken en meer omzet te genereren.

Bereik nieuwe klanten

De Intrakoopcommunity is het visitekaartje van je bedrijf. Binnen enkele muisklikken staan alle producten en diensten op onze online ontmoetingsplek, aangevuld met een bedrijfsomschrijving en contactgegevens voor optimale conversie.

Laat zien wat je te bieden hebt

Deelnemers kunnen door op de zorg afgestemde productcategorieën snel en gericht zoeken naar gewenste producten en/of diensten. Op deze manier zijn ze gemakkelijk te vinden voor alle aangesloten zorgorganisaties. Zonder tijdrovende activiteiten zijn al je producten en diensten vindbaar voor de doelgroep. Gelijke kansen voor alle aanbieders!

Voor wie?

Deze online informatiebijeenkomst is relevant voor leveranciers die de zorgsector als belangrijke branche zien en zichzelf hierin willen profileren.

Wanneer?

De bijeenkomst vindt online plaats van 15:00 tot 16:30 uur op de volgende data:
- Donderdag 31 augustus
- Donderdag 14 september
- Donderdag 28 september
- Donderdag 12 oktober
- Donderdag 26 oktober
- Donderdag 9 november
- Donderdag 23 november
- Donderdag 7 december
- Donderdag 21 december
 

Aanmelden

Heb je interesse en wil jij je aanmelden? Vul dan het onderstaande contactformulier in of stuur ons een e-mail via leveranciers@incoop.nu. Graag inclusief een duidelijke vermelding van de datum waarvoor je je aanmeldt!

Enkele dagen voor de online bijeenkomst ontvang je van ons een mail met daarin de link waarmee je kan deelnemen.


We heten je graag van harte welkom!

 

242.png
Bronovo.jpg
groene-hart-ziekenhuis.png
zgv.jpg
saz.png
Winterswijk.png
ZorgSaam.png
Ministerie Volksgezondheid.png
zsip_logo@2x.png
logo-zsip.jpeg